Daarom NedPortal

Wie kiest voor NedPortal doet dat weloverwogen. NedPortal is niet zomaar ‘de zoveelste ICT-aanbieder’. Ons kantoor zien wij ook meer als een atelier met creatieve koppen dan een steriele zakelijke omgeving. Hier ontstaan de mooiste ideeën en de beste oplossingen.

Wat onderscheidt ons van andere ICT-bedrijven?

Een goede vraag waar we u graag antwoord op geven: 

  • Wij zorgen voor de juiste (voor)kennis over uw bedrijf of organisatie. Hoe beter wij geïnformeerd zijn, hoe beter uw maatoplossing.
  • NedPortal maakt plannen op maat die langer houdbaar zijn dan die van de gemiddelde concurrent.
  • ICT moet altijd werken. Daar zorgen wij voor, zodat u kunt doorwerken.
  • Wij kopen slim in. Omdat goede hard- en software ook – of juist – van minder bekende producenten kan komen. Eigenaar Frans Spruit loopt al jaren voorop in de ICT-wereld en laat zich graag inspireren en informeren op wereldwijde vakbeurzen. Daarvan laten we onze klanten graag de vruchten plukken.
  • NedPortal heeft geen aparte salesafdeling of accountmanagers in dienst. Als ICT-oplossers vertellen wij u liever zelf ons verhaal. Direct vanuit de basis en zonder belangenverstrengeling.
  • Geen ICT’ers voor lange tijd over de vloer. Dat voorkomt onrust en ongewenste vragen op de werkvloer over ‘onnodige uitgaven’.

 Last but not least: wij doen ons werk met passie. Gedreven als we zijn komen we altijd met een oplossing voor uw ICT waar u jaren plezier aan beleeft. En daar worden wij weer blij van.

NedPortal staat voor ICT nieuwe stijl